2012. augusztus 14., kedd

Esély a szakrális nemzettörzs újrateremtésére

Megint csökkent az úgynevezett GDP, és persze az úgynevezett baloldal véleményterroristái visonganak. Mi, akik azonban keresztüllátunk a Birodalom által kínált hamis valóság napról napra foszló szövetén álljunk meg és gondolkodjunk. Rossz-e nekünk az úgynevezett GDP csökkenése? Elsőként nézzük ezt a grafikont, amelyik az egy nemzetörzsbelire eső GDP és a nemzettörzs megújulási képessége közötti összefüggést mutatja

A dolog egyértemű: minél több a gazdaság annál gyengébb a nemzettörzs a megújulási képessége. Ez a mostani 1.2% csökkenés exponenciálisan növeli a szakrális nemzettörzs megmaradási esélyét.

Nekünk viszont, akik a valóság létontológiai mélyszerkezetét is megértik nem elég ez az örömhír érteni is akarjuk a mechanizmust és azt, hogy a Háttérhatalom miként juttatott minkent a demográfiai katasztrófába. Itt ebben a Birodalom bikkfanyelvén leírt tanulmányban mindenki megtalálhatja az okokat. A magyarázat pofonegyszerű: a nemzetközi kereskedelem (remélem a nemzetközi és a kereskedelem szavakból mindenki képes asszociálni).

Lényegében a következőről van szó: a nemzetközi kereskedelem révén a különböző nemzetek gazdasága növekszik, aminek mint a grafikon mutatja a valódi célja a nemzet újratermelődésének a megakadályozása. Azonban a gazdaság növekedésére adott válaszban élesen elkülönülnek egymástól a materialista nyugati úgynevezett civilizáció ipari államai és a szakrális keleti népek. Az előbbiek világpusztító pénzrendszere a drágán képzett diplomásokat szívja magába, és a materializmus mocsarába merült roncscsaládok megkötik a kompromisszumukat a pénzrendszerrel: öt szép magyararcú bütyökmagkaparó gyerkőc helyett, inkább egy globalokomprádor diplomást nevelnek. Persze csalódniuk kell, mert a globalokomprádor, ahelyett, hogy engedelmesen fizetné a nyugdíjukat majd el fogja árulni őket és megy Angliába mosogatni. De persze az ilyenek elnyerik méltó büntetésüket.

Mi ezzel szemben a szakrális keleti népek válasza a gazdaság növekedésére. Mivel ezek a népek az úgynevezett nemzetközi munkamegosztásban bölcsen a bütyökmagtermelő szerepét választották, így aztán a szakrális szülők nem globalokomprádor diplomást, hanem egy újabb bütyökmagtermelőt nevelnek fel. Ezzel a tudással felvértezve nézzük meg milyen szerepet játszik Magyarország az úgynevezett nemzetközi munkamegosztásban. Bütyökmagot termelünk vagy inkább Audit? Íme a Birodalom mérge, amely a Kormányt is a befolyása alatt tartja, merthiszen mit is mond a Kormány a multikról. Bizony azt mondja, hogy az úgynevezett termelő multi az jó multi.

Hát nem! Ki az Audival az országból és a szakrális nemzettörzs újratemelődik!

8 megjegyzés:

  1. Hej, nagyon ideje volt, hogy megmondjon itt ujra!
    Az eszmefuttatasabol azt a kovetkeztetest is le lehetne vonni, hogy zuhanjunk tespedesbe azonban.

    Hianyolom a kulonbsegtevest a Jo Gazdasag es a Rossz Gazdasag kozott. Tovabba azt, hogy kinek a dolga a tevekenysegek Jo vagy Rossz kategoriaba rendezese.

    VálaszTörlés
  2. KGB: a tevekenysegek Jo es Rossz kategoriaba rendezese termeszetesen, eseti elbiralas alapjan, a szakralis neptorzset kepviselo Latok dolga. Mondjuk az enyem.

    Okolszabalykent: Jo Gazdasag az, amelyik sok-sok kepzetlen munkast igenyel, mert a kepzetlen munkasok jelentik a szakralis neptorzs gerincet. Az ilyen gazdasag, ha bovul, akkor az meg tobb kepzetlen munkast igenyel, vagyis ez egy novekedesparti gazdasag.

    A Rossz Gazdasag az, ahol a kepzetlen munkast robotokkal es globalokomprador diplomasokkal helyettesitik. Az ilyet tuzzel-vassal irtani kell, mert az ilyen gazdasag ugy tud bovulni, hogy egyre tobb munkast helyettesit egyre tobb robottal. Vagyis ez egy toporodesparti gazdasag.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most egy ravasz kerdest hadd tegyek fel.
      Es ha az Audi akar sok kepzetlen munkast felvenni?

      A Lato ezen a blogon en vagyok, sajnalom.

      Törlés
    2. Namost ez valoban egy ravasz kerdes. Az Audinak termeszetesen jogaban all sok-sok kepzetlen munkast felvenni... azonban csak akkor hihetunk a szandekai oszintesegeben, ha az osszes robotot szetverik az uzemcsarnokban. Mert minden egyes kulfoldi robot sok-sok magyar munkaskez elol eszi el a magyar kenyeret.

      Törlés
    3. De nem fogja-e kiszivattyuzni a profitot a nemzettorzsbol, dacara annak, hogy kepzetlen munkasokkal allitja elo?

      Törlés
    4. Valoszinuleg kiszivattyuzna, azonban itt lep be a Szakralis Vezeto a kepbe, aki ezt nem fogja engedni.

      Termeszetesen Viktor alkalmatlan erre a feladatra, azonban arra talan alkalmas, hogy a Szakralis Vezetot, mint intezmenyt elfogadtassa.

      Törlés
    5. A szakrális hagyományba belefér, hogy ideiglenesen egy Kormányzó legyen a Vezér. Természetesen a szakrálitás helyreállítása szükséges, amint az lehetséges.

      Törlés
  3. Tetszik ez a szuro, ahol a nikktol megkerdezik, hogy nem robot-e. Ez szepen elvalasztja egymastol a szakralis neptorzs tagjait a globalokompradoroktol.

    VálaszTörlés