2011. május 3., kedd

Játszani is engedd

Gyöngyöspatán események történtek, amelyek azonban olyan elképesztően bonyolultak, hogy a Birodalom és az általa elpuszítatni szándékozott magyarság létértelmezési keretébe szinte bele se illeszthetők. Vajon a globális SZDSZ - megsemmisítő vereséget szenvedve lokálisan, de elkeseredésében annál brutálisabban terrorizálva globálisan - egyszerűen ki akarja irtani a magyarságot egy lokális polgárháborúval? Vagy netán az etnikailag főemlősnek nem tekinthető roncstömegek kannibálrohamáról lenne szó?

Ki más mondhatta volna szebben, bölcsebben, találóbban, mint Viktor, a Vezér. "Jó szóval oktasd, játszani is engedd. Szép, komoly fiadat!" - így beszél egy szakrális vezető. Ezt mondta először. Hanem utána megengedhetetlenül pofonokról beszélt. A pofon is létontológiai térben értelmezendő. Ha a pofont a nemzet ellenségeinek, esetleg a Rattus norvegicusoknak osztjuk ki, azzal a szakrális világegység ellenfeleinek adtunk egy pofont, tehát segítettük a természet, a világszellem és az azokat megélő szakrális emberek (as opposed to Rattus norvegicus) világharmóniáját. Ha azonban a nemzetstratégiai problémát bátran, határozottan, magyar módra, bár kissé darabosan felvetőknek adunk pofont, akkor ezzel a nemzetjövőn követtünk el erőszakot. A nemzetjövő megerőszakolóit viszont nem szakrális vezérnek hívja a nemzetmagyarok kicsi, ámde annál eltökéltebb tábora, hanem birodalmi helytartónak. Bizony, drága Viktorom.

Nincs mese, a pofonokat oda kell elhelyezni, ahol az ártás történik. Megkérdezném itt, hogy kik helyezték a cigányokat, mint valami terrorista atomtöltetet a világegységet megélő magyarság alá? Azok, akik itt vannak közöttünk még mindig, a Vezér fülébe súgdosnak, hatodik hadoszlopként fúrkálódnak és ha nem az akaratuk szerint történnek az események, nem haboznak meggyújtani a cigányatombomba gyújtózsinórját.

Nemzettársaim! Lincseljétek meg bz249-et!

4 megjegyzés:

  1. KGB lincselni a ciganyok szoktak. Szoval ki is jatszik itt a kanoccal?

    VálaszTörlés
  2. Haha, megszolalt a global-SZDSZ-es!
    Benne van a megmondasban, pubikam. Ha a pofont a nemzettest ragcsaloinak osztjuk ki, az szakralis pofon. A lincseles is szakralis, ha jo ugy erdekeben tortenik.

    VálaszTörlés
  3. Megmondom en mi van magukkal szakralisokkal. Maguk legfeljebb, ha behugyozni tudnak, de lincselni azt nem. Nincs maguknak tokuk ehhez.

    VálaszTörlés
  4. Van, aki megmond es van, aki lincsel.
    Ezt most nem is bontom tovabb.

    Ne bantsd a magyart, mert a magyar visszabant!

    VálaszTörlés