2011. január 11., kedd

Elzúgtak forradalmai

Szinte számíthattunk erre. Számíthattunk, de milyen felemelők voltak a reménykedés, az egymásra találás pillanatai, amikor azt gondolhattuk, hogy a forradalom győz és elsöpör! Sose felejtem el, amikor magyarságot hobbiszinten sanyargató Birodalom egyik serege totális vereséget szenvedett! Szép volt. Ma már legenda.

Azt hittük, hogy a Birodalom csak két sereget küldött ránk. Nem tudtuk, hogy ott rejtőzött a harmadik, csak a tőrbecsalásunkra várva.

A globaloböllérek csak a valósággyárak fülsiketítő dübörgésében mészárolhatnak PIGS-eket észrevétlenül. Ha ezt a "virtuális valóságot" ki tudná kapcsolni a megalázottak cunamiként áradó felháborodása, a demokráciamáz mögül azonnal kivillanna a globálmészárosok véres köpenye. Ezért volt fontos, hogy ezzel a harmadik globálsereggel is felvegyék a harcot a világforradalom erői - mely világforradalom legfontosabb hadszintere jelenleg Magyarország. Pont, mint a középkorban, amikor a világot ugyancsak Magyarországon védték a Birodalom akkori képviselői, a török hordák ellen.

1848-ban azt hittük, egy sereg ellen harcolunk. Akkor a Birodalom kétfejű sárkányként támadt ránk és még akkor is győzhettünk volna, ha nincsenek az árulók. Most megállunk-e a három tatárhorda előtt?

Csak akkor, ha európai elnökökként a keleti szél - mit szél, orkán vagy stílusosan tájfun - jelképezte világharc élére álunk.

Kicsi az esély a győzelemre, de még győzhetünk. Csak azon múlik, elkapjuk-e időben a szabadságharcunk árulóit.

5 megjegyzés:

  1. Vigyázzon. Kihagyta a számításból az intelligenciafegyvert, amivel monopolizálni tudják a birodalmiak a megmondást. Így már megint a hátunkba kerülnek majd a körülmetéletlenek, mint Voronyezsnél a kunok. Megelőző csapásméréssel kell szétverni őket.

    VálaszTörlés
  2. Ne szajaljon, hanem mondjon meg az intellogenciafegyverrol! Maga csak szajalni tud, amikor a szofegyverrel kell hadakozni, akkor viszont passziv. Nem az Ellensegnek ugynokoskodik maga?

    VálaszTörlés
  3. Harald Blatand: "Így már megint a hátunkba kerülnek majd a körülmetéletlenek"

    Melyik oldalon áll maga? Egyébként most szólok, hogy KGB-t kizárta a közösségből a lembergi rabbi.

    VálaszTörlés
  4. Harald elvtárs, azt hiszem el kell beszélgetnünk: Ön valójában a globaloböllérek beszivárgó ügynöke, de most elszólta magát. Jelentkezzen a 101-es szobában! Jobban jár, ha önként jön.

    VálaszTörlés
  5. Azt, hogy ki a globalobollerek beszivargo ugynoke, en mondom meg.

    Maguk mind nagyon gyanusnak latszanak.

    VálaszTörlés