2010. december 28., kedd

A jós

Most ezen a ponton kibontom off-line naplómat (kockás füzet) 2009 október 17-nél és somolyogva olvasom, hogy asszongya: "killing list#1: sajtó". És lám, meg is történt. Vagy én vagyok jós, vagy pedig esetleg Tényező lennék .... a választ az olvasóra bízom.

A Jó és a Rossz titáni ütközetének leírását a Multik Megtörésénél hagytuk abba. Emlékeztek, magyarok? A Birodalom egyik serege megtörve, de még áll a másik, az adósságszivattyúzó komprádor.

Na ezt védi a véleményterror hideg lehelletét árasztó globálsajtó. Ezek hitték azt, hogy Viktor, a hős nem mer nekik menni. Én már akkor is mondtam, hogy ez éppen Viktor bölcsességének újabb bizonyítéka. Nem ront egyenesen az ellenségre, hanem ősi magyar szokás szerint megfutamodást színlel, aztán lehenteli az elbizakodott ellent ...

Lám, nem is kellett sokáig várni. Most a globálsajtó van soron. A leszámolás elkerülhetetlen, mert ezek egyfajta valóságot sulykoltak a proli ... akarom mondani a hiszékeny magyar nemzettársak fejébe, mikor pedig a valóság az, hogy teljesen más valóság a valóságos. A globálsajtó valóságának pusztulnia kell, mert ha nem pusztul az a valóság, akkor a magyar nemzet pusztul el. Helyette a mi nemzetmentő valóságunknak kell valósággá válnia, mert a nemzetmentő valóság hozza el az erős és gazdag magyar nemzetet.

Tehát a sajtó kipipálva.

Most már tényleg csak az adósságszivattyúzó komprádor maradt. Annak elintézésére pedig ott az EU-elnökség. Viktor, gyepáld őket!

4 megjegyzés:

  1. KGB, elfeledkezett a külföldi szervereken bújkáló aljas ellenforradalmárokról. Őket kell a legerősebben ütni.

    VálaszTörlés
  2. Berija elvtárs, nézik a külföldi szennyszervert esténként kétmilliónyian, mint a szennytévéket?

    Az a maréknyi diverzáns bújkálhat ott.

    VálaszTörlés
  3. KGB elvtárs, túlzottan elnéző. Egyes felforgató elemek egymillió aláírást akarnak összegyüjteni Viktor ellen, ezt nem hagyhatjuk.

    VálaszTörlés
  4. Igaza van. Le kell őket tiltani.
    Fogadjunk, hogy csúnya szavakat használnak azon az aláírásgyűjtő szerveren.

    VálaszTörlés